En elektrisk tändareVi har väl alla svurit över att tändare efter tändare får slut på gas just när man ska tända ljusen eller grillen. Att fylla på en gaständare är ofta en rätt krånglig historia och det slutar ofta med att man det stinker gas i hela hemmet. Det är ju inte heller speciellt hållbart att köpa engångständare som man bara slänger när de får slut på gas.

Som tur är går utveckligen framåt även för tändare. Numera finns det elektriska tändare som man laddar via USB på samma sätt som man laddar sin mobiltelefon.

En elektrisk tändare har vanligtvis ett litiumbatteri som används för att skapa en elektrisk gnista när man trycker på en knapp. Gnistan skapas av en liten elektrod som är belägen i toppen av tändaren. Gnistan är tillräckligt varm för att tända ett ljus, en gaslåga eller något annat lättantändligt. Många elektriska tändare är också utrustade med säkerhetsfunktioner för att förhindra oavsiktlig användning.

Så varför inte ge bort en elektrisk tändare som kan laddas om och om igen som en företagspresent till dina kunder och medarbetare?

Inga kommentarer: